Bedrijfsadministratie Kantoor GO-FINANCE is gelegen aan de Princenhagelaan 1C1  4813 DA Breda. Sinds 2010 voeren wij vanaf deze locatie de werkzaamheden uit. Je kunt bij ons gratis parkeren voor de deur.

Bedrijfsadministratie Kantoor GO-FINANCE legt de nadruk op persoonlijk contact en het in begrijpelijke taal uitleggen van uw cijfers. Bedrijfsadministratie Kantoor GO-FINANCE is geen gemiddeld administratie-kantoor. Echt tijd nemen voor uw zaken, pas tevreden zijn als u precies weet wat ons advies inhoudt. Een scherp oog voor uw bedrijfssituatie. Aangezien wij volledig transparant werken betekent dit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële administratie van uw onderneming.

Bij ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij de complete financiële administratie. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar buiten de reguliere kantoortijden. Het merendeel van onze klanten bestaat uit ondernemingen uit het midden-en kleinbedrijf waarvoor wij de complete financiële administratie voeren. Niet alleen ondernemingen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Of wilt u eens vrijblijvend kennismaken met een adviseur? Neem dan contact op met ons kantoor.