Voor u als ondernemer staat de onderneming centraal. Iedere dag wordt u geconfronteerd met nieuwe vragen en uitdagingen. Om steeds de juiste beslissingen te kunnen nemen, is het belangrijk dat u snel inzicht hebt in de prestaties van uw onderneming. Een goede financiële administratie is hierbij onmisbaar.

Bedrijfsadministratie Kantoor GO-FINANCE neemt u de financiële administratie uit handen. Hierbij zijn vele vormen mogelijk. Van geheel of gedeeltelijk uitbesteden en online boekhouden. Daarbij denken wij graag mee over organisatorische vraagstukken binnen uw onderneming.

Wij beginnen met het bespreken van uw wensen en verwachtingen. Aan de hand hiervan maken wij een voorstel voor de inrichting van de financiële administratie en onze eventuele verdere dienstverlening. Zo krijgt u meer ruimte voor uw ondernemerschap.

Onze service bestaat uit het ordenen en boeken van de verkoop- en inkoopfacturen, het verwerken van de kas- en bankmutaties en het verzorgen van de periodieke belastingaangiftes. Deze werkzaamheden kunnen zowel op ons kantoor als op locatie uitgevoerd